lørdag den 15. september 2012

Stille lørdag morgen

Lørdag morgen ligger Husum stille hen. Biltrafikken er minimal, og mindre 'aggressiv' end på andre hverdage. Du kan høre fuglene synge, og der er mange af dem! Især når det er så vindsstille som i dag. Efter fredagens regnvejr emmer luften stadig over pytterne i vejsiden, men den er frisk, solen er ved at nå op over trætoppene.
I Husum Pensionisthaver er der også fred, men ikke ifølge skiltene. Her advares mod at Politiet patruljerer under skærpet opsyn, og der er farlige væsner som dræbersnegle som forsøger at forcere grusgangene. En af dem har fået skåret det bageste af, formentlig af en forbipasserende fartøj, barnevogn eller cykel. Den ligger lissom og kigger forundret på sin egen manglende bagdel.

Også under vandoverfladen i Utterslev Mose sker der ting og sager. Sløve plump, bobler og dønninger på overfladen afslører det. Men jeg når ikke at indfange hvad det kan være. En fisk? En and? Da jeg endelig får fyret kameraet af, er overfladen igen stille og rolig. Som intet er sket. Kun kondiløbernes dumbe trin over træbroen. (Og der er mange kondiløbere, finder jeg ud af).

Hjemme igen er det næsten ikke til at komme ind. Men forventningen om mere selskab, stempelkaffe og Pågans Grova er alligevel for stor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar