søndag den 16. september 2012

Ingen ugler i mosen!

Nej, jeg har aldrig set, endsige hørt, eller hørt om at der skulle være ugler i Kagsmosen. Men til gengæld er der masser af gravearbejde. Man er ved at udgrave et 4.000 m3 stort overløbsbassin. Klimaforandringerne ses altså også i kagsmosen. Projektet vil være færdigt efter sommerferien næste år.
 Her holder en pumpe hullet tørt. Gravet, det har man nu altid gjort i det område. Vestvolden, fx. Som skulle afløse Dybbølskanserne og beskytte hovedstaden. Voldgraven løb dengang højere end Harrestrup Å. Så man lavede et overløb i volden, så hvis den skulle finde på at løbe over, kunne dratte ca. 5-10 meter ned i åen.
Mit i al umenneskeligheden har elskoven også fundet vej. Kun ganske få meter fra et kloakudløb har en vanvittig forelsket person, formentlig af hankøn, blæst sin kærlighed ud. Måske endda helt overvældende. Det er i hvert fald første gang jeg har set det navn stavet med to m'er. To l'er, javel. Men m'er? Nej!

Den første weekend er slut. Nu skal skoene så pudses og klargøres til næste.

2 kommentarer:

  1. Kærlighed gør ordblind Erik :)

    SvarSlet
  2. Jeg har altid været vældig fascineret af alle de interessante overløbsvandkonstruktioner på Volden. Men et 4000 m2 bassin lyder stort! :)

    SvarSlet