torsdag den 13. september 2012

Små slaw ....

Gnavesåret på hælen synes nu at være helet tilstrækkeligt op til at skoene kan gås til. I hvert fald har jeg onsdag og i dag, torsdag uden de store vanskeligheder vandret rundt på biblioteket med dem. Bevares, ikke noget at prale af, sådan rent præstationsmæssigt. Men formålet er sådan set også at gøre fødderne og skoene bekendt med hinanden.


Bibliotekarjobbet giver rige muligheder for vandreture, til reolerne i udlånet og magasinerne. I hvert fald hvis arbejdspladsen er Københavns Hovedbibliotek. For tiden er udgangspunktet ironisk nok en 'dagligstue' fra 1950'erne. Den står lige over for bibliotekarbordet på 3. sal. Men jeg har nu ikke haft behov for at bruge stolen. Gangene i kælderen er et andet godt tilgåningsterræn.


Gangen fra elevatoren ned mod håndbogsmagasinet, og videre til højre mod udlånsmagasinet er et virkelig godt terræn. I ganske få sekunder får man muligheden for at speede op før man skal speede ned igen. Hvis man da ellers ikke ramler ind i nogle intetanende krydsende magasingængere.

Som det fremgår er der endda halvvejs nede en lille stigning, som skal forceres (lidt under midten af billedet). I morgen er det fredag, og jeg har fri. I mellemtiden får vandreskoene så lejlighed til at dampe fodsveden af.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar